Redőny.com főoldal
  

Szúnyogháló

Szúnyogháló / Ablakra, akár redõny használatával együtt is

MOZGATHATÓ (MOBIL) SZÚNYOGHÁLÓ


A mozgatható szúnyoghálók szerkezeti kialakításukból adódóan kiválóan alkalmasak szúnyoghálóként, de nem rovarhálók, a rovarok ellen nem nyújtanak 100% védelmet. Az ablakoknál alkalmazott, könnyen kezelhetõ, kis helyigényû, önálló rugós, mozgatható változat elõnye, hogy a szúnyogháló használata után egy mozdulattal eltüntethetõ. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el. A felül vízszintesen elhelyezkedõ tok 45x45 mm-es és szögletes kialakítású. A mobil szúnyogháló szerkezete - az acélrugó kivételével - alumíniumból készül, felülete alapáron fehér vagy barna, de 15%-os felárral bármilyen RAL színben elkészíthetõ.
Társaságunk az amerikai New York Wire Company üvegszálas háló­anyagait használja. A kisállattartók számára nyújt ideális megoldást az extra erõs ún. "kutyaháló", amely kedvenceik és a szúnyogháló hosszútávú biztonságát egyaránt szavatolja (csak fix ill. nyíló vagy tolóajtós kivitelnél alkalmazható, fekete színben).
A gyakoribb, fentrõl lehúzható mobil változat mellett az elsõsorban ajtóknál kedvelt, de speciális méreteknél ablakokhoz is alkalmazható vízszintesen mozgatható szúnyogháló típus is választható.
Az ablakokhoz alkalmazott redõny­tokba építhetõ függõlegesen rolós szúnyogháló mellett  a motoros változatnál van lehetõség feltolásgátló beépítésére a motort is gyártó Somfy cég feltolásgátlójával.

 

 

 

FIX ROVARHÁLÓ


Ablakokra az alumíniumkeretes fix változat vékony, 11x30 vagy 10x25 mm-es, valamint a leggyakrabban alkalmazott 20x22 mm-es változatban rendelhetõ.  A fix rovarháló alapáron fehér vagy barna alumíniumprofilból készül, de kívánságra 15% felárral egyedi színben is kivitelezhetõ. 
Mûanyag keret esetén csak fehér vagy barna szín választható.
A fix rovarháló­k maximális mérete 120x150 cm lehet.
Az üvegszálas rovar­háló színe halványszürke. Különösen nagy igénybevételnek kitett nyílászáróknál, vagy ha ezt egyéb körülmények (pl. háziállatok) indokolják, célszerû a speciálisan kisállattartóknak kifejlesztett ún. "kutyaháló" használata (csak fekete színben rendelhetõ).
Fix rovarháló telepítését csak földrõl ill. létráról biztonságosan  megközelíthetõ ablak esetén vállaljuk. Amennyiben a szerelés feltételei nem biztosítottak, javasoljuk a mozgatható szúnyogháló­t.

 

 

 

 

 

 
Aluredõnyre 5 év garancia
SuprAlu alumínium­redõny­re a korábbi 2 év helyett immár 5 év garanciát vállalunk kézi és motoros mûködtetésnél egyaránt.
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.