Redőny.com főoldal
  

Szúnyogháló

Általános ismérvek - Rovarháló akár redõny használatával együtt is

FIX ROVARHÁLÓ

A fix rovarháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegõben levõ szennyezõdések, így elsõsorban tollak, szõrszálak és falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. A fix rovarháló mind a repülõ és mászó rovarok ellen 99 %-os, míg a szúnyogok ellen maximális védelmet nyújt.

A fix rovarhálót ablakokra célszerû felszerelni, rögzítése csavarkötésekkel történik. Az ablakra rögzített fix keret magas fokú védelmet nyújt, hiszen minimális az a felület, ahol a rovarok a rovarhálón keresztül a lakásba juthatnak.A legelterjedtebb, fix rovarhálót elsõsorban ablakokra célszerû felszerelni, rögzítése csavarkötésekkel történik, rendelésre - az alumínium alkotóelemekre vonatkozóan - egyedi színben is (+15% felárral, RAL K7 színskála szerinti színekben). Mûanyag keret esetén csak fehér vagy barna szín választható.
Fix rovarháló készítését és szerelését max. 120x150 cm-es méretig, csak földrõl, ill. létráról biztonságosan megközelíthetõ ablak esetén vállaljuk.
Amennyiben a szerelés feltételei nem biztosítottak, javasoljuk a mozgatható szúnyoghálót.

> vissza a szúnyogháló Általános ismertetõhöz
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.