Redőny.com főoldal
  

Szúnyogháló

Általános ismérvek - Rovarháló akár redõny használatával együtt is

SZÚNYOGHÁLÓ ÁTTEKINTÉS

A szúnyogháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegõben levõ szennyezõdések, így elsõsorban tollak, szõrszálak és falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. Alapvetõen lehet fix (ablakokon) vagy mozgatható. A mozgatható szúnyogháló ajtón és ablakon önállóan is alkalmazható, de redõny telepítésével egyidejûleg kombinált változat is rendelhetõ. Utóbbi esetben ablakoknál a szúnyogháló tengelyét is a redõnytokban helyezzük el és páros vezetõsínt alkalmazunk.
A szúnyoghálókhoz cégünk az amerikai New York Wire Company üvegszálas szúnyogháló anyagait alkalmazza, melyek szürke, fehér és fekete színben állnak rendelkezésre. A kisállattartók számára nyújt ideális megoldást az ún. "kutyaháló", mely a rovarháló erõsített változata (csak fekete színben kapható). A szúnyogháló keretének színe alapáron fehér vagy sötétbarna, felár ellenében egyedi RAL színben is rendelhetõ.

 

Fix szúnyogháló

 

Az ablakokon alkalmazható fix szúnyogháló mûanyag- vagy alumínium kerettel készül.
Az alumíniumkeretes változat vékony, 11x30, 10x25 mm-es, valamint a masszív, 20x22mm-es változatban rendelhetõ alapáron fehér vagy barna színben. Mûanyagkeretes változat esetében 18x32 mm-es.

> Tovább a fix szúnyogháló ismertetéshez

 

Mobil szúnyogháló

 

A mozgatható szúnyoghálók szerkezeti kialakításukból adódóan kiválóan alkalmasak szúnyoghálóként, de nem rovarhálók, a rovarok ellen nem nyújtanak 100% védelmet. A mozgatható szúnyogháló függõleges vagy vízszintes mûködtetésû önállóan rolós, nyíló vagy tolóajtós, illetve redõnytokba épített kombinált változatban kapható.

> Tovább a mozgatható szúnyogháló ismertetéshez
Gurtnibehúzó szerkezet ajándékba
Cégünk minden külsõ tokos redõnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
Motorizálható mûanyagredõny
Mûanyagredõny már fehér színû, speciális, elcsúszásgátlós redõnypalásttal is rendelhetõ, melynek elõnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redõnymotorizációs lehetõséget is biztosí­t.