Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny / Típusok

KÜLSÕ TOKOS MÛANYAG REDÕNY


Az egyik legkeresettebb redõnytípus a külsõ tokos mûanyag redõny. Ára igen kedvezõ, fehér, krém, bézs és világos szürke színekben rendelhetõ. Hatékonyan sötétít, és majdnem minden féle nyílászáróra felszerelhetõ. Könnyû a mûködtetése és jó hõszigetelõ tulajdonsággal rendelkezik. Redõnylécei 37 mm-esek. Redõnytokja védõfóliával van ellátva, ennek anyaga lehet alumínium vagy acél. A lefutósín anyaga mûanyag, keresztmetszete lehet 45x60, vagy 22x53 mm.


BELSÕ TOKOS MÛANYAG REDÕNY

A belsõ tokos mûanyagredõny beépítésénél a tokszerkezetet a falba építik be. Meglévõ tokszerkezetben is lehetséges a redõnytest cseréje.


MÛANYAG REDÕNY MOTORIZÁCIÓJA

A mûanyag redõny - hasonlóan az alumínium redõny motorizációjához - fali kapcsolós vagy rádiós kivitelben is motorizálható.
 Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.
Motorizálható mûanyagredõny
Mûanyagredõny már fehér színû, speciális, elcsúszásgátlós redõnypalásttal is rendelhetõ, melynek elõnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redõnymotorizációs lehetõséget is biztosí­t.