Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny / Típusok

KÜLSÕ TOKOS MÛANYAG REDÕNY


Az egyik legkeresettebb redõnytípus a külsõ tokos mûanyag redõny. Ára igen kedvezõ, fehér, krém, bézs és világos szürke színekben rendelhetõ. Hatékonyan sötétít, és majdnem minden féle nyílászáróra felszerelhetõ. Könnyû a mûködtetése és jó hõszigetelõ tulajdonsággal rendelkezik. Redõnylécei 37 mm-esek. Redõnytokja védõfóliával van ellátva, ennek anyaga lehet alumínium vagy acél. A lefutósín anyaga mûanyag, keresztmetszete lehet 45x60, vagy 22x53 mm.


BELSÕ TOKOS MÛANYAG REDÕNY

A belsõ tokos mûanyagredõny beépítésénél a tokszerkezetet a falba építik be. Meglévõ tokszerkezetben is lehetséges a redõnytest cseréje.


MÛANYAG REDÕNY MOTORIZÁCIÓJA

A mûanyag redõny - hasonlóan az alumínium redõny motorizációjához - fali kapcsolós vagy rádiós kivitelben is motorizálható.
 Motorizálható mûanyagredõny
Mûanyagredõny már fehér színû, speciális, elcsúszásgátlós redõnypalásttal is rendelhetõ, melynek elõnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redõnymotorizációs lehetõséget is biztosí­t.
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.