Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny (árnyékolás)/ Gyakori kérdések / Termékjellemzõk, gyártástechnológiai kérdések

MÛANYAG REDÕNY GYÁRTÁSTECHNOLÓGIAI KÉRDÉSEK


A mûanyag redõnynek mûanyag tokja van?
Nem, az Eco és Silento mûanyag redõny tokja acéllemezbõl készül, míg a DeLuxe típus tokja alumínium.

Látom, hogy nincs nagy különbség az Eco és a Silento típusú mûanyagredõnyök ára között. Mitõl jobb a némiképp költségesebb kefés lefutóval rendelkezõ mûanyag redõny?     
Silento típusú mûanyag redõnyünk a kefés vezetõsíneknek köszönhetõen mûködtetés közben és nagy szélben is csendes, tokba épített szúnyoghálóval kombinálható, rejtett ütközõkkel rendelkezik, és golyós csapágyas a tengely, ami könnyû mûködtetést eredményez.

Milyen anyagból készül a redõnytok?
Alapáron a gyárilag szinterezett, a szerelés végéig folyamatosan védõfóliával ellátott acéllemez tokkal szereljük Eco és Silento mûanyag redõnyeinket, felár ellenében e típusokhoz az ugyancsak szinterezett, védõfóliás alumínium tok is rendelhetõ. A DeLuxe típus tokja alapáron alumíniumból készül.

Hogyan készülnek a mûanyag redõny lécei?
Az árnyékoláshoz használt redõny léceit PVC granulátumból extrudálással állítják elõ.

Milyen szélességben és magasságban alkalmazható a külsõ tokos mûanyag redõny?
A külsõ és a vakolható tokos redõny maximális szélessége 180 cm, legnagyobb magassága 330 cm. E típusok javasolt maximális összmérete 5 nm.

Milyen szélességben és magasságban alkalmazható a belsõ tokos mûanyag redõny?
A belsõ tokos redõny maximális szélessége 55 mm-es redõnylécekkel 205 cm, legnagyobb magassága 330 cm, itt a  javasolt maximális összméret 6 nm.

Ha jól látom, alapáron acéltokkal készülnek a mûanyag redõnyök. Lehet alumínium tokkal is rendelni, mint az alumínium redõnyt?
Igen, felárral mûanyag redõnyeink alumínium tokkal is rendelhetõk.

Mennyire zörög nagy szélben a mûanyag redõny?
A Silento és DeLuxe típusú mûanyag redõny a zajcsökkentõ kefés betéttel ellátott vezetõsínnek köszönhetõen egyáltalán nem zajos, az Eco típus sajnos nagy szélben "hallható".

Mennyire fényzáró a mûanyag redõny?
A mûanyag redõny hatékonyan árnyékol, de teljes fényzárást nem biztosít. Amennyiben ez elsõdleges elvárás a leendõ redõnnyel szemben, akkor az alumínium redõnyt ajánljuk.

> vissza
Mûanyagredõny akár 3 év garanciával
Józsa Deluxe mûanyagredõny családra, kézi- és motoros mûködtetés esetén egyaránt, 3 év teljes körû garanciát vállalunk.