Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny (árnyékolás)/ Gyakori kérdések / Tájékozódás, a mûanyagredõny megrendelése

TÁJÉKOZÓDÁS, A MÛANYGAREDÕNY MEGRENDELÉSE


Mi Önöknél a mûanyagredõny megrendelésének menete?
Kínálatunkról a legteljesebb képet bemutatótermünkben nyerheti. Ha nem tud felkeresni minket a bemutatóteremben, javasoljuk, hogy elsõ lépésben a weboldalon található Árajánlatkérés menüpontban található ûrlap kitöltésével küldje meg nekünk az árnyékoló tervezett (hozzávetõleges) méreteit, az esetleges motorizációs vagy kiegészítõkre vonatkozó igényét. Ajánlatkérésére munkatársunk egy munkanapon belül elõzetes árajánlattal fog válaszolni.

Ha vonzónak találom az e-mail-en kapott elõzetes árkalkulációt, ezt követõen mennyi idõvel jön a felmérés?
Bemutatóteremi munkatársaink a telefonon, e-mail-ben vagy személyesen eljuttatott rendelési igényét azonnal továbbítják felmérõ szakembereinkhez. A felmérõ két munkanapon belül jelentkezik Önnél a megadott telefonszámon, hogy a felmérés pontos idõpontját egyeztethessék.

Az általam megadott méretek alapján kapok végleges árat?
Nem. Hivatalos árajánlatunkat az elõzetes felmérést végzõ munkatársunk a szakszerû méretvétel után, a telepítés helyi sajátosságainak figyelembevételével teszi meg. Maximálisan arra törekszünk, hogy az elõzetes árkalkulációnkban feltüntetett árakon túl semmilyen utólag felmerülõ költség ne váljék esedékessé. Természetesen a helyszíni felmérés során adott végleges árajánlatunkban az eredetileg megadottaktól eltérõ méretek és a mûszaki tartalomban történõ változások az árat is módosíthatják.

Abban az esetben ha én adom a méreteket, a gyártás után Önök felszerelik a redõnyöket?
Saját szerelést csak a beépített nyílászáró általunk történõ felmérése után tudunk kivitelezni. Méretezési/méretvételezési problémák miatt mûszaki rajz alapján csak telephelyi átvételes munkákat vállalunk, ekkor a kapott méretek alapján elkészített kész redõnyt átadjuk és a szerelést a megrendelõ végzi vagy végezteti el.

Feltétlenül szükséges-e a rendeléshez a bemutatótermet felkeresnem?
Nem kötelezõ, de még senki nem bánta meg. Mûködõ mintadarabokon láthatja leendõ árnyékolóját, részletes szóbeli tájékoztatást, írásos árkalkulációt kap, esetleg új ötletekkel is gazdagodhat az Ön által elképzeltekhez képest.

Járható út az, ha én adom a méreteket, és a gyártás után Önök szerelik fel a redõnyöket?
Méretezési/méretvételezési problémák miatt mûszaki rajz alapján csak telephelyi átvételes munkákat vállalunk, saját szerelést csak a beépített nyílászáró általunk történõ felmérése után tudunk kivitelezni.

Van lehetõség arra, hogy a redõnyléc színét otthon válasszam ki a feleségemmel?
Természetesen, a felmérést végzõ munkatársunk a redõnyléc-színmintákat mindig viszi magával és így a színek a redõny telepítésének helyén kiválaszthatók.

A redõnyléc színmintái láthatók a bemutatóteremben?
Igen, a mûanyagredõny színminták is megtekinthetõk árnyékolástechnikai bemutatótermünkben, illetve a Színminták oldalon.

> vissza
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.