Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny / Árkalkulátor

Vakolható tokos mûanyagredõnyök árkalkulátora

Kérjük, elsõ lépésként a megfelelõ beviteli mezõkben adja meg a mûanyagredõny tervezett méretét centiméterben. A mûanyagredõny maximális szélessége 180 cm lehet, ennél nagyobb szélességi méret csak több redõny együttes (sorolt) alkalmazásával oldható meg.
Az árkalkulátor méretkorlátokat nem kezel, így elõzetes kalkulációnk tájékoztató jellegû és nem minõsül hivatalos árajánlatnak.

Ezt követõen jelölje be, hogy a redõny gyártásának árát szeretné-e megtudni, vagy teljes körû szolgáltatásunk igénybevételét tervezi és felméréssel, szállítással és felszereléssel együtt kéri árkalkulációnkat.

Végül kattintson a "Számol" gombra és máris láthatja az általunk forgalmazott vakolható tokos mûanyagredõny-típusok árait a leggyakoribb mûködtetési módokkal.


1. Paraméterek megadása: 

Szélesség: cm, magasság: cm
A termék gyártására vonatkozó árakat szeretném tudni, szállítás és szerelés nélkül.
Szállítási és szerelési szolgáltatást is tartalmazó árakat szeretnék látni.
A szállítási és szerelési költséget is tartalmazó áraink Budapesten és 0. kilométertõl számított 30 km-es vonzáskörzetében megvalósuló telepítésre vonatkoznak. Agglomeráción kívüli munkáknál távolsági kiszállási díj fizetendõ.
Motoros mûködtetésû mûanyagredõnyök esetén a fenti árak tartalmazzák a megrendelõ által - elõkészítési útmutatónk alapján - kialakított elektromos hálózatba történõ bekötés és üzembe helyezés költségét. Nem tartalmazzák viszont a vezérléseket: fali kapcsolók 3 300 Ft-tól, vezeték nélküli (rádiós) kapcsolók és távirányítók 10 050 Ft-tól rendelhetõk.