Redőny.com főoldal
  

Mûanyag redõny

Mûanyag redõny / Árkalkulátor

MÛANYAGREDÕNY ÁRKALKULÁTOR

 


A kalkulált árak tájékoztató jellegûek, nem minõsülnek hivatalos árajánlattételnek. 
Pontos árajánlathoz, illetve technikai kérdésekben minden esetben kérje tanácsadóink segítségét!
Egyedi igények, speciális telepítési körülmények esetén kérje ajánlatunkat!

 

 

Külsõ tokos mûanyagredõny

Az egyik legkeresettebb redõny típus a külsõ tokos mûanyagredõny. Népszerûségének oka, hogy gyakorlatilag bárhová telepíthetõ és kedvezõ árú megoldás lakás és ház árnyékolására egyaránt. Szükség szerint teljes sötétítésre is alkalmas, jó hõszigetelõ képességgel rendelkezik és könnyen mûködtethetõ. A Silento KT és a DeLuxe KT típus szúnyoghálóval is kombinálható, az utóbbira 3 év garanciát vállalunk.

 

A külsõ tokos redõnytípusok közötti alapvetõ különbségek megismeréséhez tekintse meg összehasonlító táblázatunkat!

 

 

 

 

Vakolható tokos mûanyagredõny

A vakolható tokos típust javasoljuk új építésû házaknál, felújításkor vagy a nyílászárók cseréje után. A Silento VT és DeLuxe VT típus elõnye a külsõ tokos kivitelhez képest, hogy megfelelõ elõkészítés esetén a redõnytokot elrejtve, esztétikusabb megjelenést tudunk adni a háznak.


 

 

Belsõ tokos mûanyagredõny

A belsõ tokos típust javasoljuk új építésû házaknál, felújításkor vagy a nyílászárók cseréje után. A belsõ tokos redõny elõnye a külsõ tokos kivitelhez képest, hogy megfelelõ elõkészítés esetén a redõnytokot elrejtve, esztétikusabb megjelenést tudunk adni a háznak.

 


    Javasoljuk, hogy 300 négyzetméteres budai bemutatótermünkben a kalkulációban szereplõ termékeket próbálja ki, valamint az egyes napellenzõ típusokat és a ponyvaválasztékot élõben tekintse meg, hiszen otthonában sok-sok éven, akár több évtizeden át fogja használni napellenzõnket! 
    Heti 54 órában várjuk Önt, keddi és csütörtöki napokon 20 óráig tartó hosszított nyitva tartással. Címünk: 1115 Budapest, XI. ker. Ildikó u. 8. Bemutatótermünkben - mely egyben a világszinten piacvezetõ motorizációs termékeket gyártó Somfy cég kizárólagos magyarországi referencia bemutatóterme - egyedülálló módon 93 árnyékoló mintadarabbal találkozhat, melybõl 37 motorizált. Bemutatott mintadarabjaink között 13 mûködõképes, valós méretû és valósághûen beépített napellenzõ mintadarab található. A hozzánk ellátogató érdeklõdõk részére tanácsadóink egy kávé vagy frissítõ mellett személyre szabott tájékoztatást nyújtanak, míg a kisgyermekekkel hozzánk érkezõket két gyereksarokkal és mesefilmekkel is várjuk.
    Cégünk központi weblapján, a Magyar Marketing Szövetség versenyén 1. helyezést nyert www.jozsa.hu weblapon megismerheti teljes termékpalettánkat, minden termékcsoportnál többek között interaktív színmintatár és árkalkulátor segítségével tájékozódhat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aluredõnyre 5 év garancia
SuprAlu alumínium­redõny­re a korábbi 2 év helyett immár 5 év garanciát vállalunk kézi és motoros mûködtetésnél egyaránt.
Gurtnibehúzó szerkezet ajándékba
Cégünk minden külsõ tokos redõnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.