Redőny.com főoldal
  

Magunkról - Redõny és egyéb árnyékolás technika

JÓZSA ÉS TÁRSA ÁRNYÉKOLÁSTECHNIKA

Cégünk jogelõdje 1983-ban alakult. A kezdetben csak reluxa­készítés­sel foglalkozó vállalkozás a tulajdonos-ügyvezetõ irányításával fokozatosan bõvülve érte el jelenlegi tevékenységi körét. Ma már teljes körû árnyékolás­technika­i szolgáltatást nyújtunk Budapesten és 30 km-es vonzáskörzetében.

A Józsa és Társa Árnyékolás­technika Kft. alapító tagja a Magyar Árnyékoló- és Redõny­gyártó Egyesületnek. Az Etikai Kódex céljait magáénak vallja, annak elõírásait önmagára és minden munkatársára nézve, tevékenységének minden területén kötelezõ érvényûnek ismeri el.

Jogosan merül fel a kérdés: "Miért a Józsa és Társa Árnyékolás­technika?", "Miért éppen õket bízzam meg?".
Sok árnyékolás­technika­i cég kínálja szolgáltatásait a magyar piacon, ezáltal nehéz a választás. Ehhez próbálunk mi segítséget nyújtani azzal, hogy kiemeltük azon általunk fontosnak ítélt erõsségeinket, melyek egyértelmûen meghatározható, szubjektivitást nélkülözõ szempontokként amellett szólnak, hogy Önök ellátogassanak árnyékolás­technika­i bemutatótermünkbe és megismerjék az általunk nyújtott szolgáltatásokat, az általunk kínált megoldásokat.

Teljes árnyékolástechnika­i termékkínálatunkat (napellenzõ, roletta, reluxa, szalagfüggöny, ablakfólia stb...) megtalálja a cég központi honlapján: www.jozsa.hu.

 

12 tény, mellyel megbízóink elégedettségéhez kívánunk hozzájárulni:

 1. az árnyékolás­technika terén 30 éves szakmai múlt áll mögöttünk és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkezõ szakemberekkel dolgozunk;
 2. árnyékolás­technika­i termékeinkre 1-7 év teljes körû garanciát vállalunk;
 3. a világ vezetõ gyártóinak termékeit is megtalálhatja kínálatunkban;
 4. árnyékolás­technika­i bemutatótermünkben megtekinthetõk cégünk termékei (5 saját ügyfélparkolóval rendelkezünk);
 5. termékeinket minden esetben egyedi igényeknek és a helyi adottságoknak megfelelõen, a mûszaki lehetõségek határain belül minden elképzelést megvalósítva készítjük és szereljük;
 6. árainkat a piaci viszonyok és a nyújtott szolgáltatás minõségének figyelembe vételével kedvezõ árérték arányt biztosítva alakítjuk ki;
 7. termékeinket a mindenkor érvényes árlista alapján, mindenfajta fel nem tüntetett járulékos költség felszámítása nélkül értékesítjük;
 8. áraink termékárak, a telephelyi átvételre vonatkoznak - Budapesten és 0. kilométertõl számított 30 kilométeres körzetében a szállítás és szerelés mindössze 12% költséggel rendelhetõ;
 9. kedden és csütörtökön hosszított nyitvatartással várjuk Önöket, valamint egész évben (egyedi egyeztetés alapján) nyitvatarási idõn kívül is ellátogathat árnyékolás­technika­i bemutatótermünkbe;
 10. igény szerint elõzetes idõpontegyeztetés alapján angol és német nyelven beszélõ tanácsadónk fogadja Önt;
 11. elõzetes árkalkulációval, helyszíni felméréssel és szakmai tanácsadással segítjük döntését;
 12. árnyékolás­technika­i bemutatótermünkben családok látogatása esetén a kisgyermekek elfoglaltságához eszközöket, játékokat biztosítunk.


Árképzési üzletpolitika


Az árkalkulációinkban szereplõ tételeket a rendelkezésünkre álló összes információ figyelembevételével szerepeltetjük. Célunk, hogy az árkalkulációban feltüntetett árakon túl semmilyen utólagos / járulékos / pótlólagos / rendkívüli / elõre nem láthatónak mondott / munkavégzés közben felmerülõ költség ne váljék esedékessé. Kérjük, amennyiben ajánlatunkat más szolgáltatók ajánlatával összevetik, ne egységárainkat vagy részösszegeket hasonlítsanak össze, hanem azonos mûszaki tartalmú ajánlatok végsõ vállalási díját felméréssel, szállítással, szereléssel, telepítéssel, üzembehelyezéssel együtt.

 

 

 

Tevékenységi kör, referenciák


A Józsa és Társa Árnyékolás­technika elsõsorban budapesti és Budapest környéki megbízásokat teljesít, tipikusan lakossági vevõkör részére. A lakossági megbízások teljesítése mellett azonban a közületi megbízásokat szeretnénk kiemelni és néhány referenciamunkánkat figyelmükbe ajánlani. Amennyiben Önnek külsõ vagy belsõ árnyékoló­kra van szüksége, ingyenes helyszíni szaktanácsadással, felméréssel és árajánlatkészítéssel állunk rendelkezésükre. Igény esetén elõzetes számítógépes látványtervet is tudunk biztosítani.

 

 

 

 

 

 

Üzletfejlesztés


Cégünk üzletpolitikájának alappillére a folyamatos fejlesztés és képzés, ennek keretén belül, az Európai Unió támogatásával és az Európai Regionális Fejlesztési Alalp társfinanszírozásával, a következõ projekteket valósítottuk meg:

 

 

 

 

 

 Új Magyarország Fejlesztési Terv

 

 

 
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.
Motorizálható mûanyagredõny
Mûanyagredõny már fehér színû, speciális, elcsúszásgátlós redõnypalásttal is rendelhetõ, melynek elõnye, hogy alumínium tok alkalmazásával redõnymotorizációs lehetõséget is biztosí­t.
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.