Redőny.com főoldal
  

Alumínium redõny

Alumínium redõny / Típusok

KÜLSÕ TOKOS ALUMÍNIUMREDÕNY

 

Külsõ tokos alumíniumredõny­t telepíthetünk szinte minden kész ház, lakás nyílászáróira, akkor is, ha a nem történt semmiféle elõkészítés a redõny helyének kialakítására. Az egyedi méretben készülõ, gazdag színválasztékból választható redõny­ök ma már a modern lakótér szükségszerû tartozékai.
 

 

VAKOLHATÓ TOKOS ALUMÍNIUMREDÕNY


Az esztétikusabb és praktikusabb vakolható tokos kivitelû alumíniumredõny­t célszerû választani minden új építésû ház esetén, hiszen ára a hagyományos külsõ tokos alumíniumredõny­nél alig magasabb. Valójában ez a változat is külsõ tokos alumíniumredõny, de a tokot "elrejtjük" a vakolat alá, így tulajdonképpen láthatatlanná tesszük. A vakolható tokos alu redõnynél a szervizelés lehetõségét a kívülrõl-alulról nyitható szerelõfedél biztosítja. A vakolható tokos kivitel extrudált szerelõfedéllel és szélesített tokvéggel készül, így a vezetõsínre történõ rávakolás esetén is nyitható marad a szerelõfedél.
Amennyiben a falazás már megtörtént és az ablakok még nincsenek meg, úgynevezett tok­magasítóval még ebben a fázisban is kialakítható a szükséges hely a redõny­tok számára. Ebben az esetben természetesen az ablak valamivel alacsonyabb kell legyen.

 

 

BELSÕ TOKOS ALUMÍNIUMREDÕNY


Már a tervezés fázisában gondoljon az árnyékolás­ra!
Az idõben betervezett belsõ tokos alumíniumredõny optimális megoldás mindhárom alumíniumredõny-­típus alkalmazásához.

 

 

 

 

 

 
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.
Gurtnibehúzó szerkezet ajándékba
Cégünk minden külsõ tokos redõnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.