Redőny.com főoldal
  

Alumínium redõny

Alumínium redõny (aluredõny) / Gyakori kérdések redõnyös munkatársainkhoz / Tájékozódás

TÁJÉKOZÓDÁS, AZ ALUMINIUMREDÕNY MEGRENDELÉSE


Mi Önöknél az aluminiumredõny megrendelésének menete?

Aluminiumredõny kínálatunkról a legteljesebb képet bemutatótermünkben nyerheti. Ha nem tud felkeresni minket a bemutatóteremben, javasoljuk, hogy elsõ lépésben a weboldalon található Árajánlatkérés menüpontban található ûrlap kitöltésével küldje meg nekünk az árnyékoló tervezett (hozzávetõleges) méreteit, az esetleges motorizációs vagy kiegészítõkre vonatkozó igényét. Ajánlatkérésére munkatársunk egy munkanapon belül elõzetes árajánlattal fog válaszolni.

 

Ha vonzónak találom az e-mail-en kapott elõzetes árkalkulációt, ezt követõen mennyi idõvel jön a felmérés?

Bemutatóteremi munkatársaink a telefonon, e-mail-ben vagy személyesen eljuttatott rendelési igényét azonnal továbbítják felmérõ szakembereinkhez. A felmérõ két munkanapon belül jelentkezik Önnél a megadott telefonszámon, hogy a felmérés pontos idõpontját egyeztethessék.

 

Az általam megadott méretek alapján kapok végleges árat?

Nem. Hivatalos árajánlatunkat az elõzetes felmérést végzõ munkatársunk a szakszerû méretvétel után, a telepítés helyi sajátosságainak figyelembevételével teszi meg. Maximálisan arra törekszünk, hogy az elõzetes árkalkulációnkban feltüntetett árakon túl semmilyen utólag felmerülõ költség ne váljék esedékessé. Természetesen a helyszíni felmérés során adott végleges árajánlatunkban az eredetileg megadottaktól eltérõ méretek és a mûszaki tartalomban történõ változások az árat is módosíthatják.

 

Abban az esetben, ha én adom a méreteket, a gyártás után Önök felszerelik az aluminiumredõnyöket?

Saját szerelést csak a beépített nyílászáró általunk történõ felmérése után tudunk vállalni. Méretezési/méretvételezési problémák miatt mûszaki rajz vagy a megrendelõ által megadott méretek alapján csak telephelyi átvételes munkákat vállalunk, ekkor a kapott méretek alapján elkészített kész aluminiumredõnyt átadjuk és a szerelést a megrendelõ végzi vagy végezteti el.

 

Feltétlenül szükséges-e a rendeléshez a bemutatótermet felkeresnem?

Nem kötelezõ, de még senki nem bánta meg. Mûködõ mintadarabokon láthatja leendõ árnyékolóját, részletes szóbeli tájékoztatást, írásos árkalkulációt kap, esetleg új ötletekkel is gazdagodhat az Ön által elképzeltekhez képest.

> vissza
Mûanyagredõny akár 3 év garanciával
Józsa Deluxe mûanyagredõny családra, kézi- és motoros mûködtetés esetén egyaránt, 3 év teljes körû garanciát vállalunk.