Redőny.com főoldal
  

Alumínium redõny

Alumínium redõny / Árkalkulátor / Vakolható tokos alumíniumredõny árkalkulátor

Vakolható tokos alumíniumredõnyök árkalkulátora


Kérjük, elsõ lépésként a megfelelõ beviteli mezõkben adja meg az alumíniumredõny tervezett méretét centiméterben. Az  alumíniumredõny maximális szélessége 270 cm lehet, ennél nagyobb szélességi méret csak több redõny együttes (sorolt) alkalmazásával oldható meg. A kézi mûködtetésû alumíniumredõny legnagyobb magassága 310 cm lehet.
Az árkalkulátor méretkorlátokat nem kezel, így elõzetes kalkulációnk tájékoztató jellegû és nem minõsül hivatalos árajánlatnak.

A következõ lépésben jelölje be, hogy a redõny gyártásának árát szeretné-e megtudni, vagy teljes körû szolgáltatásunk igénybevételét tervezi és felméréssel, szállítással és felszereléssel együtt kéri árkalkulációnkat.

Ezt követõen kattintson a "Számol" gombra és máris láthatja az általunk forgalmazott külsõ tokos alumíniumredõnyök árait a leggyakoribb mûködtetési módokkal.


1. Paraméterek megadása: 

Szélesség: cm, magasság: cm
A termék gyártására vonatkozó árakat szeretném tudni, szállítás és szerelés nélkül.
Szállítási és szerelési szolgáltatást is tartalmazó árakat szeretnék látni.
A szállítási és szerelési költséget is tartalmazó áraink Budapesten és 0. kilométertõl számított 30 km-es vonzáskörzetében megvalósuló telepítésre vonatkoznak. Agglomeráción kívüli munkáknál távolsági kiszállási díj fizetendõ. Motoros mûködtetésû redõnyök esetén a fenti árak tartalmazzák a megrendelõ által - elõkészítési útmutatónk alapján - kialakított elektromos hálózatba történõ bekötés és üzembe helyezés költségét. Nem tartalmazzák viszont a vezérléseket: fali kapcsolók 3 300 Ft-tól, vezeték nélküli (rádiós) kapcsolók és távirányítók 10 050 Ft-tól rendelhetõk.