Redőny.com főoldal
  

Alumínium redõny

Alumínium redõny / Általános jellemzõk / Alumínium redõny - SuprAlu Basic KT alumínium redõny

SUPRALU BASIC KT ALUMÍNIUM REDÕNY (KÜLSÕ TOKOS KIVITEL)

A SuprAlu Basic KT alumíniumredõny alapesetben gyárilag szinterezett, védõfóliával ellátott alulcsapott acéltokkal készül. A tok esetleg belülrõl is látszódó alsó részét az un. tokhátlappal takarhatjuk el (opcionális, az alapár nem tartalmazza).
A fehér vagy barna zajcsökkentõ kefés betéttel ellátott mûanyag lefutósín a SuprAlu Basic KT típusnál 22x53 mm. A mûanyag lefutósínbe kerülõ alumínium redõnylécek minimális szélessége 30 cm, a maximális 270 cm lehet. Ennél szélesebb nyílászáróknál a SuprAlu Basic KT alumínium redõnyt meg kell osztani (több darabban kell elkészíteni). A kézi mûködtetésû alumíniumredõny legnagyobb magassága 310 cm.
Az általunk forgalmazott, elcsúszásgátlóval ellátott alumínium redõnyléccel szerelt változat motorizálható, mind távirányítós, mind fali kapcsolós kivitelben (alumínium tokkal, fehér redõnylécekkel).

Kézi mûködtetés esetén a felhúzógurtni 15 mm széles, mûszálas, színe lehet szürke, fehér, sötétbarna vagy bézs színû. A gurtni nyílászáró keretén történõ átvezetése a szerelési viszonyoknak megfelelõ görgõs szerelvényekkel történik. A felhúzott redõny rögzítése falon kívüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó automatával oldható meg, amely fehér, tölgy vagy barna színû és a jobb kezelhetõség miatt elfordítható. Cégünk minden külsõ tokos redõnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
A SuprAlu Basic KT típus a 22x53 mm-es lefutólábakban lévõ zajcsökkentõ kefés betétnek köszönhetõen mind mozgatás közben, mind erõs szélben csendes használatot eredményez. E változatnál a golyóscsapágyas kivitel a könnyû kezelhetõséget, a rejtett ütközõk és a hagyományosnál vékonyabb láb az esztétikus megjelenést biztosítja.

Ablakoknál a SuprAlu Basic KT alumínium redõny praktikusan kombinálható redõnytokba épített függõlegesen rolós szúnyoghálóval (SuprAlu Basic KT Plus típus). A könnyen kezelhetõ, kis helyigényû, akasztóprofilos alumínium záróléccel rögzíthetõ mozgatható változat elõnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethetõ. A lefutósínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen. E kombinált redõny/szúnyogháló megoldás választása esetén a páros lefutóval rendelkezõ vezetõsín és az akasztóprofilos záróléc fehérre vagy sötétbarnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.

SuprAlu Basic KT Plus alu redõny

A SuprAlu Basic KT Plus típus elsõsorban ablakoknál - maximum 150 cm szélességig - ajánlott. A könnyen kezelhetõ, kis helyigényû mozgatható szúnyogháló változat elõnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethetõ. A függõleges mûködtetésû rolós változat tengelye a redõny tokjába van beépítve, így külön helyet nem foglal el és a redõnytok méretét sem növeli jelentõsen. A legördülõ hálóanyag a vezetõsínben két kefe között helyezkedik el, így kiváló védelmet nyújt a szúnyogok ellen. E kombinált redõny/szúnyogháló-megoldás választása esetén a dupla lefutóval rendelkezõ vezetõsín alapáron fehérre vagy barnára szinterezett 40x53 mm-es alumíniumprofilból készül.
Ajtó esetén nem a függõleges mûködtetésû redõnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerû.


> vissza az Alumínuim redõny jellemzõi oldalra
Újdonság: alapszí­nek bõvülése
A 22 választható alumíniumredõnyléc- szí­nhez a redõnytok, a vezetõsí­n és a záróléc már 5 alapáras színben rendelhetõ.
Bemutatóterem
16 db életszerû környezetben kiállí­tott redõny mintadarabbal felszerelt bemutatótermünkben, heti 51 órában várjuk Önöket.