Redőny.com főoldal
Magunkról Bemutatóterem Folyamatok Árajánlatkérés Kapcsolat Kapcsolat  
  


Bemutatóterem

1115 Budapest, Ildikó u. 8
Telefon: (1) 445-2808
E-mail: bterem@jozsa.hu

  Céginformáció
Ön most cégünk speciálisan redőny­ökkel foglalkozó termékweblapját kereste fel. Teljes árnyékolástechnika­i termékkínálatunkat megtalálja a cég központi honlapján: www.jozsa.hu.
 

  Ajánlónk Czene Attila

Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm.

Alumínium redőny, szalagfüggöny, 2008.

további megbízóink

  Az oldal kulcsszavai
Látogatóink az alábbi kifejezésekre keresve jutottak el hozzánk: alumínium redőny minta, redőny minta, redőny, alumínium redőny, redőny árlista
 


Alumínium redőny

Alumínium redőny / Általános jellemzők

AZ ALUMÍNIUM REDŐNY ISMÉRVEI


Alumínium redőny

Cégünk az alumínium redőny gyártás során az Európában piacvezető német ROMA cég anyagait használja. Az általunk telepített redőnyben a gyár által kifejlesztett és beépítésre ajánlott összes alkatrész eredeti ROMA termék, ez biztosítja a redőnyeink kiemelkedő minőségét.
Az alumínium redőny elsődleges jellemzője, hogy - a horganyzott acél tengelyt kivéve - minden alkatrésze alumíniumból van, így megjelenése esztétikus, élettartama hosszú. Kiváló hőszigetelő, akár a téli időszakban a meleg benntartása, akár a nyári hónapokban a hőség elleni védelem a cél. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. Az alumínium redőnyök mozgatása kézi működtetéssel is könnyű, de motoros mozgatásra is széles körben nyílik lehetőség.
Alumínium redőnyeink 150 cm-es szélességig kitámasztós kivitelben is rendelhetők, de e változatnál redőnytokba épített rolós szúnyoghálóval nem kombinálhatók.

Alumínium redőny lécAz alumínium redőnyök szükség szerint akár teljes sötétítésre is alkalmasak. A redőnygyártás során nagy színválasztékban rendelkezésre álló, szinterezett redőnylécek - kivéve a ROMA P9 típus - ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hőszigetelési értékét 0,2W/nm K-val javítja, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 dB. Minden aluredőny típusnál a legfelső hat lamella perforálás nélküli.
A fehér redőnylécek jelentős kedvezménnyel rendelhetők, alapáron forgalmazzuk az ezüst, sötét ezüst, szürke, bézs, elefántcsont, sarotti/sötétbarna, szépia barna színeket, míg a krémfehér, antracit szürke, aranytölgy, világos famintás, sötét famintás, dió, halványzöld, mohazöld, fenyőzöld, bíborvörös, acélkék, pasztel kék redőnylécek némi felárral választhatók.
Ablakoknál az alumínium redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A könnyen kezelhető, kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. Ajtó esetén nem a redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható, rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

A ROMA alumíniumredőny önmagában is biztonságosabb, mint a műanyagredőny, de az igazi védelmet feltolásgátlóval kiegészítve garantálja.
Alapkivitelű alumíniumredőnyünkben a palástot a redőny tengelyével egy acél fédernek nevezett alkatrésszel kapcsoljuk össze, ami részleges feltolásgátlást biztosít. Sok forgalmazó ezt úgy jeleníti meg, hogy az alapkivitelű alumíniumredőnyt is "biztonsági" redőnynek nevezi, mely 100%-os feltolásgátlással rendelkezik. Ez véleményünk szerint nem igaz, a tökéletes feltolásgátlást csak valamilyen kiegészítő szerkezettel lehet biztosítani.
Cégünk e fontos biztonsági kiegészítőt kézi működtetésű (gurtnis) alumíniumredőny esetén Miniquick fésűs feltolásgátló beépítésével, míg motorizált redőnynél ROMA vagy Somfy feltolásgátló alkalmazásával oldja meg.
A  feltolásgátlók a redőny tokjában rejtve helyezkednek el és teljesen leengedett állapotban megakadályozzák az alumínium redőny feltolását.

A motoros alumínium redőny egyszerre szolgálja az Ön biztonságát és kényelmét miközben megkíméli Önt a redőny kézi működtetésétől, egyúttal védelmet is nyújt a betörők ellen. Programórás redőny vezérléssel lakottnak tűnik ingatlanuk akkor is, ha éppen nem tartózkodik otthon senki. Cégünk az ISO 9001-as szabvány szerint gyártott, 5 év garanciával rendelkező Somfy redőnymotorizációs termékeit használja alumínium redőnyeihez.

 

ROMA Pento KR alumínium redőny (külső tokos kivitel)

Külső tokos kivitel, poliuretán habbal kitöltött 37 mm-es alumínium redőnylécekkel. A ROMA Pento KR alumínium redőny 20 választható színben, alul csapott formájú szögletes alumínium tokkal, fém golyóscsapágyas acél tengellyel, alapáron kézi működtetéssel, falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel, max. 300 cm szélességig és 22x53 mm-es kefés alumínium vezetősínnel kapható. A vezetősín színét 5 alapszín közül választhaja ki. Az alumínium redőny a német ROMA cég terméke, a gyártó által ajánlott összes alkotóelem és kiegészítő beépítésével. Külső tokos alumínium redőnynél a vállalási határidő fehér és barna keretrész (tok/oldalvég/vezetősínek/záróléc) esetén 15, a szintén alapáras ezüst, bézs és szürke keretszín választásakor 22 munkanap.

> tovább a ROMA Pento KR alumínium redőny ismertetéséhez

 

ROMA Intego SRP alumínium redőny (vakolható tokos kivitel)

Alumínium redőny Vakolható tokos kivitel, poliuretán habbal kitöltött 37 mm-es alumínium redőnylécekkel. A ROMA Intego alumínium redőny 20 választható színben, alumínium szerelőfedéllel és 22x53 mm-es kefés alumínium vezetősínnel (5 alapszínben), fém golyóscsapágyas acél tengellyel, alapáron kézi működtetéssel, falon kívüli gurtnibehúzó szerkezettel, max. 300 cm szélességig. Az alumínium redőny a német ROMA cég terméke, a gyártó által ajánlott összes alkotóelem és kiegészítő beépítésével. A vállalási határidő fehér és barna keretrész (tok/oldalvég/vezetősínek/záróléc) esetén 15, a szintén alapáras ezüst, bézs és szürke keretszín választásakor 22 munkanap.

> tovább a ROMA Intego alumínium redőny ismertetéséhez


 

ROMA belső tokos alumínium redőny (meglévő tokba építhető kivitel)

Belső tokos alumínium redőny, meglévő régi vagy új beépítésű tokba történő szerelésre vonatkozó árak. Poliuretán habbal kitöltött 37 mm-es alumínium redőnylécekkel 20 választható színben, 22x25 mm-es fehér vagy sötétbarna gumibetétes alumínium vezetősínnel, fém golyóscsapágyas acél tengellyel, alapáron kézi működtetéssel, max. 300 cm szélességig. Az alumínium redőny a német ROMA cég terméke, a gyártó által ajánlott összes alkotóelem és kiegészítő beépítésével.

> tovább a ROMA belső tokos alumínium redőny ismertetéséhez


 


Rádióvevős motor 40-es tengelybe
Újdonság a a 40 mm átmérőjű redőnytengelybe szerelhető rádióvevős motor, amivel az eddigieknél kisebb redőnytokméret mellett alkalmazható távirányítós működtetés.
 
Műanyagredőny akár 3 év garanciával
Józsa Deluxe műanyagredőny családra, kézi- és motoros működtetés esetén egyaránt, 3 év teljes körű garanciát vállalunk.
 
Gurtnibehúzó szerkezet ajándékba
Cégünk minden külső tokos redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.
 
redőny, alumínium redőny
redony
 
Redőny.com   |   Oldaltérkép   |   Linkcsere-partnereink   |   Impresszum
ACT International - honlap készítés / weblap készítés
webrolling